Krediet

Geld lenen is gelukkig tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Maar er zijn wel valkuilen waar wij u graag voor willen behoeden. Wie kent ze niet? De mooiste advertenties waar je het geld wel cadeau lijkt te krijgen. Nu veel geld lenen en maar weinig betalen, dat willen we allemaal wel, maar is dit wel zo verstandig?

Bestevaer Assurantiën maakt voor u een grondige analyse waardoor uw bestedingsdoel naadloos aansluit bij uw lening. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zult u zien dat u nooit te veel betaalt.

Ook hier geldt dat wij samenwerken met inkooporganisaties en zo doende bij een zeer groot aantal banken en verzekeraars de beste offerte voor u kunnen verkrijgen.

De meest voorkomende leenvormen zijn:

  • Doorlopend krediet
    Deze leenvorm kan het beste omschreven worden als een omgekeerde bankrekening. Uw kredietbedrag wordt door de bank of verzekeraar op uw rekening gestort en iedere maand betaalt u (meestal) twee procent van het opgenomen bedrag terug. Nadat u een deel hebt terugbetaald kunt u weer wat opnemen indien dat wenselijk is.
  • Persoonlijke lening
    Een lening die u gedurende een vooraf bepaalde periode terugbetaalt aan de geldverstrekker. Tussentijdse opname is doorgaans niet mogelijk. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.