Overlijden/Uitvaart

Een sterfgeval is een uiterst emotionele gebeurtenis. Daarom is het verstandig om een goede uitvaartverzekering af te sluiten. Zo voorkomt u dat uw nabestaanden opgezadeld worden met veel problemen. Afhankelijk van uw wensen bedragen de kosten van een uitvaart al gauw tussen de € 6.500 en € 9.000 euro.

Ook hier geldt dat u na onze grondige analyse volledig inzicht hebt in de mogelijkheden die u ter beschikking staan.

Dekkingen
Voor de verzekering van een uitvaart zijn er twee belangrijke vormen:

  • Natura verzekering

Een polis die uitkeert in de vorm van een dienstenpakket ongeacht wat de kosten hiervan zijn ook in de toekomst. Het pakket zoals omschreven wordt geregeld en betaald. Dit is met name een uiterst geschikt pakket voor mensen die hun nabestaanden niet alles zelf willen laten regelen nadat het overlijden van hun dierbare heeft plaatsgevonden. Alles wordt voor u verzorgd door de verzekeraar.

  • Kapitaalsuitkering

Een polis met uitkering in geld aan de nabestaanden waarmee de uitvaart kan worden betaald. Uiteraard wordt dit ook vaak gecombineerd, dus een standaardpakket aan diensten en een extra aanvullende uitkering in geld voor specifieke wensen die niet vallen onder het pakket of voor andere te verwachten uitgaven.

Begraven worden in het buitenland
U kunt zich ook verzekeren voor een begrafenis in het buitenland, in het land van herkomst, bijvoorbeeld. Ook het vervoer naar het buitenland met alle bijbehorende zaken (zoals douane) worden geregeld.

Kortom: de uitvaartverzekering geeft de ruimte aan al uw wensen.

Premie afhankelijk van…
De premie voor een uitvaartverzekering is afhankelijk van het pakket waar u voor kiest en het verzekerde bedrag.