Profiel

Bestevaer Assurantiën is al jaar en dag actief als Erkend Financieel Adviseur. Dit is een officieel keurmerk, waarmee wij u kunnen garanderen dat wij professioneel werk voor u verrichten. In 2017 wonnen wij bij Independer de prijs van ‘Beste kantoor’ in de regio Flevoland. Gemiddeld scoorden wij een 8,9. De jury keek hierbij naar de recensies van klanten en naar de onafhankelijke beoordelingen van experts.

Wij zien het als belangrijkste doelstelling dat het pakket van verzekeringen (of andere financiële diensten) u als een maatpak zit. Als een bemiddelaar zorgen wij ervoor dat u de best mogelijke dekking heeft met de laagst mogelijke premies.

Onze werkwijze
Samen met u bespreken wij uw wensen en vragen, zodat u meteen een goed beeld heeft van wat u van ons kunt verwachten. Zodra het duidelijk is wat uw persoonlijke situatie behelst, gaan wij aan de slag. Wij stellen een uitvoerig, maar begrijpelijk financieel rapport samen, waarin de opties grondig worden toegelicht. Vervolgens bespreken wij met u wat de mogelijke vervolgstappen zijn. Daarbij wordt ook uitvoerig gekeken naar uw persoonlijke omstandigheden en naar uw bestaande verzekeringen.

Bestaande verzekeringen
De meeste particulieren en ondernemers hebben hun pakket verzekeringen opgebouwd over een reeks van jaren, regelmatig middels bemiddeling van verschillende assurantietussenpersonen.

Indien u wenst worden de verzekeringen ondergebracht bij Bestevaer Assurantiën zodat u één aanspreekpunt hebt en kwaliteit is verzekerd.

Voor meer informatie over onze organisatie, diensten en producten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.