Pensioen

Pensioen is voor heel veel mensen een onduidelijk gebied. Indien wij u vragen naar de hoogte van uw huidig inkomen dan kunt u met grote zekerheid hier wel direct een antwoord op geven. Vragen wij u echter naar de hoogte van uw toekomstig inkomen, uw pensioen, dan blijft het vaak erg stil.

Toch is het van zeer groot belang goed te weten waar u dadelijk wel en niet op kunt rekenen.

Voor uw pensioen geldt dat de keuzes die u nu maakt, straks grote voor- of nadelen kunnen zorgen. Helaas is de overheid de laatste jaren niet erg betrouwbaar gebleken als het gaat om pensioenopbouw en sociale wetgeving. Het is niet te verwachten dat dit in de toekomst anders zal worden, immers ook de internationalisering van Nederland zal ertoe lijden dat mensen vaker zelf het heft in handen moeten nemen in het zorgen voor een goede oudedagsvoorziening.

Omdat er nogal wat mogelijkheden zijn voor pensioenopbouw, brengen wij uw totale situatie volledig in kaart. Immers verschillende situaties vragen verschillende oplossingen. Van ons krijgt u te horen waar uw kansen liggen om degelijk en goedkoop uw pensioen te verzekeren, hierbij is zekerheid belangrijk.

U zult begrijpen dat u ook voor uw pensioen bij Bestevaer Assurantiën aan het juiste adres bent als het gaat om het inzichtelijk maken van uw pensioen.

Maar tevens bieden wij u gedegen oplossingen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien als het gaat om (aanvullend) pensioen.